JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ads reklamlar agree to an extent bir ölçüde katılıyorum agreeing kabul eden appeal cazip gelmek as for me bence as i see it bence assignment görev attitude tutum attract cezbetmek award ödüllendirmek aware of -in farkında background özgeçmiş based on bağlı olarak bassoon ağızla çalınan çalgı be neutral tarafsız olmak brass bando cheer neşelendirmek clarinet klarnet classical klasik come on! hadi! conclude sonuçlandırmak country kırsal kesim müziği cymbals büyük zil deafening sağır edici determine belirlemek disagreeing aynı fikirde olmamak dispute tartışma distract dikkatini dağıtmak disturb rahatsız etmek drums bateri eerie ürkütücü embedded saklı estimated temperature tahmini sıcaklık
fame ün fee ücret folk halk french horn fransız kornosu funky çok iyi genre tür gradually yavaş yavaş harp arp healing şifalı heroic kahramanca humming mırıldama ı don’t think so hiç sanmıyorum ı suppose sanırım ı totally disagree kesinlikle katılmıyorum ın my view fikrimce ındeed gerçekten de impact etki increasing artan incredible inanılmaz inspiration ilham interviewee görüşülen kimse keyboard klavye lyrics şarkı sözleri majority çoğunluk memorable unutulmaz mesmerizing büyüleyici minority azınlık mix tape karışık kaset no comment yorum yok no doubt kuşkusuz obligatory zorunlu orally sözlü olarak outburst patlak verme pair of shoes bir çift ayakkabı participant katılımcı percussion vurmalı çalgılar preference tercih promotional reklamla ilgili quote alıntı yapmak raucous gürültülü receive almak relaxation dinlenme remain calm soğukkanlılığını korumak requesting rica etme rhythm ritim sailing denize açılma scientific reasons bilimsel nedenler
sentimental içli shrill iz sleepiness uykulu olma soothing yatıştırıcı sorrow üzüntü soul ruh spine bel kemiği stringed telli suffering ıstırap team up birlikte çalışmak though -diği halde thunderous sağır edici timpani davul to a large extent büyük oranda to my mind bana göre trombone trombon trumpet trompet unprecedented eşi benzeri görülmemiş untold anlatılmamış upbeat eğlenceli venue mekan violin keman well-known tanınmış woodwind üflemeli çalgılar